Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Καινούριο κοσκινάκι μου...

Πριν λίγες μέρες απέκτησα καινούρια συσκευή κινητού τηλεφώνου. Ξέρετε τώρα, απ'αυτές  που αγγίζεις την οθόνη και κάνουν και καφέ! Από τη χαρά μου τριγυρνάω όλη την ώρα με το τηλέφωνο στο χέρι, στέλνω mail, κατεβάζω εφαρμογές που δε θα χρησιμοποιήσω ποτέ, μπαίνω στο διαδίκτυο κ.τ.λ, κ.τ.λ.
Ξαφνικά, σήμερα συνειδητοποίησα, πως κάτι του λείπει...Μια σούπερ ουάου θήκη, για να ταιριάζει στο σούπερ ουάου κινητό μου! Και σαν creative addict που είμαι, έφτιαξα δύο, έτσι για να συναλλάζω!


I love cameo...

Τις τελευταίες μέρες απέκτησα "συνεργό". Ανακάλυψα, πως μια συνάδελφος έχει τις ίδιες δημιουργικές ανησυχίες με μένα. Και όσο περιμέναμε να καταφτάσει το καινούριο της big shot, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με κάτι διαφορετικό! Φτιάξαμε καρφίτσες με cameo! Ιδού το αποτέλεσμα!


Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Κουβαδάκι diaper cake και diaper κρεβατάκι

Μια αγαπημένη φίλη γέννησε πριν λίγο καιρό και εκτός από τα άλλα μου δωράκια αποφάσισα να φτιάξω μία τούρτα με πάνες και ένα κρεβατάκι με σαλιάρες! Το κρεβατάκι θεωρώ πως δεν είναι πολύ πετυχημένο, διότι κανονικά έπρεπε να φτιαχτεί με εκείνα τα πανάκια που βάζουμε στον ώμο, ώστε να ακουμπήσουν τα μωράκια για να ρευτούν. Και επειδή οι σαλιάρες δεν έφταναν να καλύψουν τα λαστιχάκια που συγκρατούν τις πάνες, πρόσθεσα και τα καλτσάκια. Όπως και να 'χει, ελπίζω να της αρέσουν.